Beroende av lån?

Det råder inga tvivel om att vi människor blir allt mer beroende av pengar och viljan att vilja ha mer av dom. För i takt med att dagen konsumtionssamhälle blir allt mer påtagligt i vår vardag, så växer sig viljan att vilja köpa mer allt större.

Man kan alltså onekligen konstatera att vi människor är lite slavar under vårt eget beteende, något som många av oss nog är medvetna om innerst inne. Vi vill ständigt ha mer av det goda, vilket också leder till att vi är benägna att låna pengar allt oftare.

Det är många som regelbundet tar smslån i dagens samhälle, och man kan nog utan tvekan konstatera att många har hamnat i en beroendesituation. För denna typ av lån behöver man varken ansöka om hos banken eller berätta vad man ska använda pengarna till, något som ju gör hela processen ännu enklare att ta sig förbi.

Nackdelen är dock att man måste kunna betala tillbaka väldigt snabbt, och samtidigt vara medveten om att det är lätt att bli beroende av sms lånen. Men förutom det är det bara att låna på!

Scroll to top